APROAPE 200 DE PARTICIPANTI LA ''ZILELE SPORTULUI DE PRIMAVARA PE ROTI - BRAZI 2022''
APROAPE 200 DE PARTICIPANTI LA ''ZILELE SPORTULUI DE PRIMAVARA PE ROTI - BRAZI 2022''
Prima editie a evenimentului sportiv de masa organizat sambata trecuta la Brazi, sub genericul ''Zilele Sportului de Primavara pe Roti'', a adus in Parcul Nicolau din localitate cateva sute de persoane, atat competitori de varsta scolara, cat si insotitori ai acestora (parinti, rude), precum si alti numerosi spectatori ''neutri''. Conform programului stabilit de catre organizatorul principal al evenimentului, Clubul Sportiv Brazi, avand sprijinul autoritatilor publice locale al Scolii Gimnaziale Brazi, s-au desfasurat patru intrecerii pe tot atatea ramuri sportive, anume: fotbal juniori - 3 echipe a cate 10 jucatori fiecare, role fete si baieti - 52 concurenti, cros fete si baieti - 34 concurenti, ciclism - fete si baieti - 48 concurenti.
In total, au fost 151 de competitori care au luat startul la probele mentionate, varsta acestora fiind cuprinsa intre 5 si 14 ani.
Au fost acordate celor mai buni concurenti cupe, medalii si diplome individuale pentru locul final ocupat, iar tuturor celorlati participanti care nu au prins un loc pe podium li s-a oferit cate o diploma de participare. Deasemeni, totii participanti la aceasta ampla actiune de promovare a sportului in randul copiilor de varsta scolara (pana in 14 ani) au primit cate un fanion oficial al evenimentului, alaturi de un pachet cu dulciuri.
Facem precizarea ca in afara de concursurile propriu zise, cei prezenti au putut urmari si demonstratii ale unor sportivi din Ploiesti care deja au ajuns la un nivel de performanta competitionala la patinaj pe role si karate, evolutiile acestora aducand un plus de valoare si atractivitate intregului eveniment.
Premierile, pe ramuri sportive, au fost facute de dl. Primar al comunei Brazi, Radu Leonas, care, cu aceasta ocazie a anuntat ca va sprijini in continuare, prin institutia pe care o reprezinta, tot ce inseamna activitate sportiva la nivel de copii in comuna Brazi.
Urmatorul eveniment major pe latura sportiva, de genul celui care s-a desfasurat pe 9 aprilie, cel mai probabil va avea loc la inceputul lunii iunie a.c, prilej de a se marca atat ''Ziua Copilului, cat si aniversarea a 20 de ani de la infiintarea CS Brazi.
Multumim, pe aceasta cale, tuturor celor care au luat parte la ''Zilele Sportului de Primavara pe Roti''. Deasemeni multumim pentru sprijinul acordat organizatoric Scolii Gimnaziale Brazi ( prof. Cotac Leonard - Constantin - director, prof. Laura Stoica - director adjunct, Diac Simona - prof. ed. fizica si sport, Bucur Nicolae - prof. educatie fizica si sport).
Precizam ca zilele urmatoare vom posta pe pagina de facebook a clubului un amplu grupaj cu fotografii care vor ilustra intreaga desfasurare a evenimentului.
VA ASTEPTAM SI LA INCEPUT DE IUNIE! Detalii, cat de curand.
Data publicarii: 05, May 2022
Sala fitness Brazi

In incinta Polivalentei din Brazi a fost inaugurata noua sala de fitness si recuperare.