HANDBAL DE VIS....IN SALA ''OLIMPIA'' !
HANDBAL DE VIS....IN SALA ''OLIMPIA'' !
In cadrul etapei cu nr. 11 a Campionatului National de Handbal rezervat juniorilor 1, Seria Geografica ''C'', astazi, pe parchetul Salii Olimpia din Ploiesti, s-au aflat fata in fata doua grupari de top ale grupei, atfel si sensibil apropiate valoric, e vorba de CS Brazi si Fortuna Bucuresti. A rezultat o confruntare pe semicerc efectiv de zile mari, cu rasturnari spectaculoase si imprevizibile de scor si, mai mult, numerosul public aflat in tribune degustand faze si executii tehnice de clasa inalta, efectiv de generic tv (chiar nu ma joc cu vorbele cand fac o astfel de afirmatie). Concluzionand, din prima pana in ultima secventa a meciului s-a jucat cu garda jos, de care pe care, si cu o inevitabila rabufnire de orgolii, dar, una peste alta, a avut de castigat handbalul de calitate si, binenteles publicul (multumim pe aceasta cale entuziastului grup de suporteri ai CS Brazi, care, pe tot parcursul jocului au sustinut frenetic pe baieti). Interesant ca disputa s-a incheiat intr-un echilibru perfect pe tabela, atat la pauza cat si la final, cu acelasi numar de goluri marcate pe reprize de fiecare combatanta, cele 88 de ''boabe'' contabilizate per total spunand totul despre ''furia'' ofensiva a ambelor protagoniste.
Statistic, pentru echipa coordonata tehnic de prof. Dumitru Cristian, pe lista marcatorilor si-au trecut numele: Ilie Alexandru - 9 goluri, Alex Zlat si Marius Siminea - cate 7 g, Alex Grigore si Val Dinca - cate 6 g, Val Davidoiu - 4 g, Val Lente - 3 g si Octavian Iordache -. 2
Au mai jucat: Radu Cojocaru, Pavel Cosmin, Petre Teodor, Anghel Robert, Balc Stefan, Nicolae Silviu.
In runda urmatoare, penultima a seriei geografice, programate sa se desfasoare joi 10 februarie a.c, CS Brazi urmeaza sa dea piept cu liderul seriei, CSM Bucuresti, evident o candidata serioasa la titlul national al prezentei editii de campionat , joc care se va disputa in legendara Sala ''Floreasca'' din Cartierul Primaverii. Oricum, CS Brazi si-a asigurat deja calificarea si prezenta in faza semifinala a Campionatului National / Turneul ''Valoare'', prin imperecherea primelor trei locuri din Seriile ''C'' si ''D'' , tintarul rezervandu-i ca adversare pe parchet trei puternice teamuri transilvane, anume pe CSS Sighisoara, CSS Odorheiul Secuiesc si Sporting Ghimbav (se joaca in sistem tur/retur , primele doua clasate pe serie calificandu-se la Turneul Final, la care se mai adauga si cele mai bine doua clasate pe pozitia secunda). BRAVO BAIETI PENTRU PARCURSUL DE PANA ACUM! BAFTA SI IN FAZA SUPERIOARA!
Data publicarii: 11, February 2022
Sala fitness Brazi

In incinta Polivalentei din Brazi a fost inaugurata noua sala de fitness si recuperare.